Мебели по поръчка за спалня Мебели по поръчка за кухня Комплексно обзавеждане Кухненско обзавеждане

Хотелско обзавеждане

Цялостно интериорно решение - ресторант, лоби бар, фоайе, стаи, спални, кухни и офиси с две думи всичко, което е необходимо за Вашия хотел.

Стремежът ни е да доставяме на нашите Клиенти най-актуалните и модерни решения. Изпълнение по Ваш проект с цел постигане на комфорт, удобство, уникален стил задоволяващ и най-капризния клиент.Удобството и комфорта който създаваме за Вас и Вашите клиенти, е реклама за нашата дейност и за добре свършената работа. Цялостното интериорно решение на Вашия хотел създава неповторим стил, оригиналност, елегантност и уют необходим за всеки добър търговец.

Мебели по поръчка според Вашия вкус

Предимството на мебели по поръчка е че всичко се съобразява спрямо помещението, желанието на клиента, цветовите решения, поставяне на уредите за вграждане на точното място, маркиране на ВиК и Ел.инсталация така че всичко да си дойде на място и да няма изненади по време на монтажа.
Естествено няма и ограничения в определяне на размерите за поръчка на мебели.

Избора на мебели зависи от самите вас. За всички мебели по поръчка се дава гаранция.
Освен мебели по поръчка фирмата предлага и мека мебел, аксесоари за мебели, уреди за вграждане, матраци, подматрачни рамки, паркет - естествен и ламиниран, редене, циклене, лакиране, интериорни врати и други довършителни ремонтни дейности в административните и жилищни пространства.
Фирмата също така предлага на своите клиенти и мебели по поръчка на изплащане.