Мебели по поръчка за спалня Мебели по поръчка за кухня Комплексно обзавеждане Кухненско обзавеждане

Мека мебел

ЕЛЕГАНТНОСТ, ЕСТЕТИКА И КАЧЕСТВО  
Комфорта е основен принцип за вътрешния дизайн. Усещане за уют се постига със земни цветове и изчистени линии. От стила на Вашите меки мебели зависи домът да бъде уютно място, което създава комфорт, излъчва топлина, спокойствие. Съчетавайки умело оригиналните си желания, бюджет и индивидуалност, ще може да превърнете Вашия дом в прекрасно място за почивка. Съвременната визия на модерния български дом е част от високо-качествените мебели. Вашата интуиция може да Ви даде по-ценен съвет от всеки интериорен дизайнер. Затова  вслушвайки се в нея и собствената си представа за света Вие сте уникални. Експериментирайки свободно без да се съобразявате с общоприетите рамки, ще постигнете вашето виждане за мека мебел, а ние ще изпълним Вашите желания с цел постигане на комфорта, лукса и удобството което искате. С няколко възглавници дивана може да стане и Вашето любимо място.


Моля, изберете вид мека мебел:

Холова гарнитура
Мека мебел - Холова гарнитура

Холна гарнитура в съчетание от плат и кожа,модерна и елегантна комбинация.

С лежанка от едната страна по поръчка .Дамаската се савля посредством цип за да е по лесна подръжката

Покажи всички

Мебели по поръчка според Вашия вкус

Предимството на мебели по поръчка е че всичко се съобразява спрямо помещението, желанието на клиента, цветовите решения, поставяне на уредите за вграждане на точното място, маркиране на ВиК и Ел.инсталация така че всичко да си дойде на място и да няма изненади по време на монтажа.
Естествено няма и ограничения в определяне на размерите за поръчка на мебели.

Избора на мебели зависи от самите вас. За всички мебели по поръчка се дава гаранция.
Освен мебели по поръчка фирмата предлага и мека мебел, аксесоари за мебели, уреди за вграждане, матраци, подматрачни рамки, паркет - естествен и ламиниран, редене, циклене, лакиране, интериорни врати и други довършителни ремонтни дейности в административните и жилищни пространства.
Фирмата също така предлага на своите клиенти и мебели по поръчка на изплащане.