Мебели по поръчка за спалня Мебели по поръчка за кухня Комплексно обзавеждане Кухненско обзавеждане

Мебели » Кухни » Кухня "ПОЛИ"

Кухня "ПОЛИ"


В съвременните домове оптималното използане на всяко кътче от жилищната площ често поражда нуждата от реконструиране на помещенията.

Ето още едно наше предложение за трансформацията - кухня на балкона!! Ефектна, стилна и удобна в цветовете, който в комбинацията никога няма да са демоде - черно и бяло.

 

С малко въображение и вдъхновение можем да превърнем оригиналните си идеи в реалност и да преобразим и обогатим дома с повече пространство и простор.


Мебели по поръчка според Вашия вкус

Предимството на мебели по поръчка е че всичко се съобразява спрямо помещението, желанието на клиента, цветовите решения, поставяне на уредите за вграждане на точното място, маркиране на ВиК и Ел.инсталация така че всичко да си дойде на място и да няма изненади по време на монтажа.
Естествено няма и ограничения в определяне на размерите за поръчка на мебели.

Избора на мебели зависи от самите вас. За всички мебели по поръчка се дава гаранция.
Освен мебели по поръчка фирмата предлага и мека мебел, аксесоари за мебели, уреди за вграждане, матраци, подматрачни рамки, паркет - естествен и ламиниран, редене, циклене, лакиране, интериорни врати и други довършителни ремонтни дейности в административните и жилищни пространства.
Фирмата също така предлага на своите клиенти и мебели по поръчка на изплащане.