Мебели по поръчка за спалня Мебели по поръчка за кухня Комплексно обзавеждане Кухненско обзавеждане

Мебели

Проектирането на мебели в нашата фирма е съобразено с потребностите на Клиентите покривайки техните очаквания за качество и лукс. Ние винаги подбираме прецизно всички материали от които се произвеждат нашите мебели. Те са направени по поръчка и по индивидуален проект на всеки клиент. Съобразени са със всички детайли по проекта с най-малките подробности.
Искаме да построим за вас един елегантен свят. Ние  се стремим към съвършенство в производството на качествени, оригинални и изящни мебели. Грижим се за нашите Клиенти като се стремим да разберем в дълбочина потребностите на всеки и да предложим тези комбинации, които покриват и най-високите изисквания по отношение на качество, дизайн, индивидуалност и вкус. 
В ежедневната работа – вярваме, насърчаваме и инвестираме в иновативни идеи и решения. Стремежът ни е да доставяме на нашите Клиенти най-актуалните и модерни решения. Независимо какъв вид мебели правим (кухня, детска стая, спалня, хол или офис мебели) ние се стремим да задоволим Вашите желания с изключително елегантни, висококачествени, практични и удобни осигуряващи комфорт за всеки мебели.
 


Моля, изберете вид мебели:

Кухни
Мебели - Кухни

Всяка поръчка е направена по индивидуален проект на всеки клиент.

 

Покажи всички

Хол
Мебели - Хол

Отново много добро съчетание на интериорното решение в малко пространство да се постигне добър ефект.

Покажи всички


Разни
Мебели - Разни

Всеки има нужда от нещо за допълване на интериора, нещо малко, нещо уникално, нещо различно. Тук при нас ще сбъднете мечтите си. Ние Ви предлагаме качествено изпълнение на Вашите желания.

Покажи всички

Магазини
Мебели - Магазини

Нашата основна цел е да създадем обзавеждане за магазин който да отговаря на Вашите потребности и стил.

Покажи всички


Офис мебели
Мебели - Офис мебели

Дизайнът на офис мебелите, е по Ваше желание и проект, според спецификата на Вашата дейност. Богатият ни асортимент е предназначен да направи работата Ви по-ефективна.
 

Покажи всички

Детски стаи
Мебели - Детски стаи

Детски стаи по поръчка от ПДЧ и MDF. Бюра, легла. Най-важното от нашия живот са децата. За децата най-слънчевата стая, изпълнена с много цвят, удобство и комфорт за сън, игра и учение. Бюрата са разположени под прозореца с цел за да влиза естествена светлина.

Покажи всички


Легла
Мебели - Легла

Представяме Ви висококачествени, елегантни, стилни, легла или спални – по поръчка.Богат цветови асортимент на спални и легла с механизъм за повдигане по Ваше желание.

Покажи всички

Спални
Мебели - Спални

Качествени, уютни, удобни, разнообразни по стил и цвят модели.  Нашите дизайнери предават неповторими вид на Вашата спалня осъществявайки идеите и проектите Ви.

Покажи всички


Бюра
Мебели - Бюра

Дизайнът на Бюрата, е по Ваше желание и проект, според спецификата на Вашата дейност. Богатият ни цветови асортимент е предназначен да направи работата Ви по-ефективна.

Покажи всички

Маси
Мебели - Маси

Голяма разнообразие на материал и цветови съчетания.

Покажи всички


Гардероби
Мебели - Гардероби

Предлагаме разнообразни по стил модели гардероби за Вашия дом. Изпълнение по Ваш проект с цел постигане на комфорт, удобство,  уникален стил задоволяващ и най-капризния клиент.

Покажи всички

Коридор
Мебели - Коридор

Уплътняване на всички пространства в малки помещения.

В случая вграждане на перална машина в гардероб с плъзгащи врати.

Покажи всички


Мебели по поръчка според Вашия вкус

Предимството на мебели по поръчка е че всичко се съобразява спрямо помещението, желанието на клиента, цветовите решения, поставяне на уредите за вграждане на точното място, маркиране на ВиК и Ел.инсталация така че всичко да си дойде на място и да няма изненади по време на монтажа.
Естествено няма и ограничения в определяне на размерите за поръчка на мебели.

Избора на мебели зависи от самите вас. За всички мебели по поръчка се дава гаранция.
Освен мебели по поръчка фирмата предлага и мека мебел, аксесоари за мебели, уреди за вграждане, матраци, подматрачни рамки, паркет - естествен и ламиниран, редене, циклене, лакиране, интериорни врати и други довършителни ремонтни дейности в административните и жилищни пространства.
Фирмата също така предлага на своите клиенти и мебели по поръчка на изплащане.