Мебели по поръчка за спалня Мебели по поръчка за кухня Комплексно обзавеждане Кухненско обзавеждане

Комплексно обзавеждане

Проектиране и производство на комплексно мебелно обзавеждане на кухни, спални, дневни, детски стаи, магазини, офиси, хотели и заведения.

Изпълненията на цялостни интериорни решения, е с цел постигане на високо качество.

Стремежът ни е да доставяме на нашите Клиенти най-актуалните и модерни решения, създаващи удобство и уют. Независимо какъв вид мебели правим, ние се стремим да задоволим Вашите желания с изключително елегантни, висококачествени, практични и удобни осигуряващи комфорт за всеки мебели.Комплексното обзавеждане на дома или офиса създава неповторим стил, възможност за съчетание на няколко различни визии на отделните помещения, всяко от които да е оригинално, елегантно, уютно, с лек преход към общия дизайн.

Мебели по поръчка според Вашия вкус

Предимството на мебели по поръчка е че всичко се съобразява спрямо помещението, желанието на клиента, цветовите решения, поставяне на уредите за вграждане на точното място, маркиране на ВиК и Ел.инсталация така че всичко да си дойде на място и да няма изненади по време на монтажа.
Естествено няма и ограничения в определяне на размерите за поръчка на мебели.

Избора на мебели зависи от самите вас. За всички мебели по поръчка се дава гаранция.
Освен мебели по поръчка фирмата предлага и мека мебел, аксесоари за мебели, уреди за вграждане, матраци, подматрачни рамки, паркет - естествен и ламиниран, редене, циклене, лакиране, интериорни врати и други довършителни ремонтни дейности в административните и жилищни пространства.
Фирмата също така предлага на своите клиенти и мебели по поръчка на изплащане.